Kepta žąsis su garstyčiomis


Sudėtingumas: 4
Ingridientai:

Žąsis,
300 g garstyčių,
5 šaukštai džiūvėsėlių,
3 šaukštai sojos padažo,
5 šaukštai aliejaus,
šaukštas čiobrelių,
druskos,
pipirų.

Gaminimas:

Žąsį nuvalyti ir supjaustyti porcijomis. Tada įtrinti druska, pipirais, čiobreliais ir 1 valandą palaikyti šaldytuve.Garstyčias sumaišyti su sojos padažu ir aliejumi. Žąsies gabaliukus patepti šiuo mišiniu ir kepti. Po valandos apibarstyti džiūvėsėliais, dar kartą patepti padažu ir dar kepti 1,5 valandos. Patiekti su bulvėmis ir salotomis. Skanaus! 

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!