Kepta žuvis su imbieru

Ingridientai:
750 g pjaustytos kubeliais menkės (ar kitos baltos žuvies),
2 šaukštai krakmolo,
1/2 šaukštelio malto imbiero,
1 šaukštas druskos,
3 šaukštai aliejaus,
2,5 cm smulkiai pjaustytos imbiero šaknies,
4 vnt. smulkiai pjaustytų svogūnų laiškų
1 šaukštas vyno acto,
2 šaukštai sauso chereso,
3 šaukštai sojų padažo,
1 šaukštelis cukraus,
3 šaukštai apelsinų sulčių.
Gaminimas
Sumaišykite miltus, maltą imbierą ir druską, dalimis sudėkite žuvį, kad ji tolygiai pasidengtų šia mase. Įkatinkite aliejų „vok“ keptuvėje. Sudėkite žuvį ir kepkite 4 minutes, karts nuo karto apversdami, kol žuvis apkeps. Sumaišykite likusius ingredientus ir sudėkite į keptuvę. Sumažinkite ugnį, uždenkite dangčiu ir kepkite 4 minutes. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!