Keptas ananasas


Patiekalo šalis: Ispanija
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1 šviežias ananasas arba 1 skardinė (820 g) ananasų griežinėlių
250 ml pieno
150 ml manų
1 kiaušinis
3 valgomieji šaukštai cukraus
100 ml aliejaus
Gaminimas:
Šviežią ananasą nulupkite, supjaustykite griežinėliais ir išimkite kietą šerdį. Nuo konservuotų ananasų nupilkite sultis. Užvirinkite pieną, sudėkite 75 ml manų kruopų ir išbrinkinkite ant lėtos ugnies. Atvėsinkite. Kiaušinius su cukrumi išplakite iki lengvų putų ir sumaišykite su manų koše. Ananasų griežinėlius pirmiausia apvoliokite likusiose sausose manų kruopose, tada – tešloje, o paskui – vėl sausose manų kruopose. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Ananasų griežinėlius 2 minutes apkepkite iš abiejų pusių taip, kad jie gražiai paruduotų. Patiekite su atšaldyta plakta grietinėle ir smulkintais riešutais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!