Kepti baravykai grietinės padaže


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
600 g šviežių baravykų,
400 g bulvių,
2 svogūnai,
40 g sviesto,
1 šaukštas miltų,
1 stiklinė grietinės,
druskos, pipirų,
žalumynų.
Gaminimas:
Nuvalytus baravykus supjaustyti griežinėliais, bulves — kubeliais. Bulves kepti svieste, kol paminkštės, sudėti grybus, svogūnus ir dar kepti. Kai bulvės iškeps, įmaišyti miltų, grietinės, prieskonių ir užvirinti. Apibarstyti supjaustytais žalumynais. Patiekti su troškintomis morkomis ir virtais žiediniais kopūstais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!