Kepti varškėčiai


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

140 g varškės,
15 g miltų,
0,5 kiaušinio,
15 g cukraus,
10 g lydyto sviesto,
30 g grietinėlės,
10 g cukraus pudros arba saldaus padažo,
vanilės,
druskos

Gaminimas:

Pertrintą per sietelį varškę pasūdykite, įdėkite su cukrum ištrinto kiaušinio, sausai pakepintų ir ataušintų miltų ir gerai išminkykite. Po to iškočiokite 5 – 6 cm skersmens volelius ir pjaukite 1,5 cm storumo paplotėlius, kuriuos apvoliokite miltais iš abiejų pusių ir apkepkite riebaluose, kol pageltonuos. Patiekdami valgyti apibarstykite miltiniu cukrum. Iš šono į lėkštę įpilkite grietinės arba saldaus padažo. Grietinę arba padažą galima paduoti atskirai. Skanaus !

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!