Kiaulienos kepsniukai su ananasais ir krienais (Ramunės)

Ingridientai:
4 gabaliukų kiaulienos nugarinės,
4 gabalėlių konservuotų ananasų,
krienų, miltų,
maltų džiūvėsių,
kiaušinio, aliejaus.
Gaminimas
Kiaulieną išmušame ir atsargiai peiliu išpjauname „kišenėles“. Ananasus supjaustome kubeliais. Kiekvieną kišenėlę iš vidaus ištepame krienais ir užpildome ananasais. Mėsą apvoliojame miltuose (miltus iš anksto sumaišome su druska ir pipirais), paskui – išplaktame kiaušinyje ir galiausiai – maltuose džiūvėsėliuose. Apkepame keptuvėje iš abiejų pusių ant mažos ugnies. Baigiame kepti orkaitėje arba uždengtoje keptuvėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!