Kiaulienos kotletai su obuolių padažu

Ingridientai:
4 gabalėliai kiaulienos filė,
150 ml baltojo vyno,
2 šaukštai medaus,
šaukštas maltų kmynų,
2 šaukštai aliejaus,
2 skiltelės česnako,
druskos.

Padažui:
3 obuoliai,
125 ml obuolių sulčių,
120 g saldžiarūgščio kiniško padažo,
15 g sviesto,
druskos.
Gaminimas
Sumaišome vyną, aliejų, medų, kmynus, grūstą česnaką ir pasūdome. Nupjauname mėsos riebalus, sausgysles. Mėsą sudedame į nemetalinį indą, užpilame padažą, uždengiame ir marinuojame 4-10 valandų šaltoje vietoje. Per šį laiką mėsą kelis kartus pamaišome.

Kepame grilyje iš abiejų pusių maždaug po 8 minutes.

Paruošiame padažą. Obuolius išvalome, supjaustome nedideliais kubeliais, sudedame į keptuvę ir užpilame obuolių sultis. Užviriname, sumažiname kaitrą, pridengiame ir troškiname 7 - 8 minutes. Sudedame sviestą, supilame kinišką padažą, pasūdome.

Kotletus tiekiame su padažu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!