Kiaušiniai su kvapniu žolelių padažu

Ingridientai:
8 kiaušiniai,
1 indelis jogurto be priedų,
1/8 l grietinės,
125 g liesos varškės,
2 šk. garstyčių, 1 svogūnas,
petražolių, krapų ir svogūno laiškų,
1 marinuotas agurkas, druskos, pipirų, žiupsnelis cukraus.
Puošti krapais ir mažais pomidorais.
Gaminimas
Kiaušinius sudėti į verdanti vandenį ir virti 10 min. Po to perlieti šaltu vandeniu ir nulupti vandenyje. Varškę išmaišyti su jogurtu, grietine, garstyčiomis. Nulupti svogūną ir sutrinti trintuve. Susmulkinti agurką, krapus, svogūno laiškus ir suberti į padažą. Pagardinti druska, pipirais, cukrumi. Padažą sukrėsti į dubenėlį ir pastatyti padėklo viduryje. Kiaušinius perpjauti pusiau ir išdėlioti aplink. Papuošti krapais ir pomodorais. Patariama valgyti su rupia arba skrudinta duona su sviestu. (diana)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!