Kiaušinių ir alaus sriuba

Ingridientai:
0,5 l šviesaus švelnaus alaus,
0,5 1 mėsos sultinio,
100 g grietinėlės,
3 kiaušiniai,
druskos,
Pipirų, petražolių.
Gaminimas
Į puodą supilame sultinį, alų, įdedame druskos, pipirų ir užviriname.
Kiaušinių trynius sumaišome su grietinėle ir
į nuimtą nuo viryklės puodą maišydami
srovele pilame trynių ir grietinėlės plakinį.
Į karštą sriubą sudedame išplaktus baltymus, išmaišome, įdedame susmulkintų petražolių.
Patiekiame su aliejuje keptais koldūnais ar
kitais priedais, tinkančiais prie mėsos
sultinių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!