Kiniška vištiena su morkomis ir paprikomis

Ingridientai:
1 vištos fiiė,
1/4 raudonos paprikos,
1/4 žalios paprikos,
1 vidutinio dydžio morka,
2 konservuotų ananasų griežinėliai,
vištienos prieskonių, druskos,
1 arbatinis šaukštelis krakmolo,
50 g sviesto.

Gaminimas
Vištos filė supjaustome gabalėliais, paprikas-juostelėmis, o nuskustą morką -ilgomis labai plonomis juostelėmis (jas paruošiame su bulvių skustuku). Keptuvėje išleidžiame sviestą, sudedame vištieną ir kepame, pabarstę prieskoniais. Po kelių minučių sudedame morkas ir paprikas, dar vėliau - ananasus. 0.5 stiklinės vandens ištirpiname krakmolą ir supilame į keptuvę, užviriname ir pakepame dar 2-3 min.
Baigus kepti, daržovės neturi būti visai minkštos.
Patiekiame su konservuotomis kukurūūzų burbuolėmis, papuoššiame petražžolių ššakele.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!