Kiniškai paruošti agurkai

Ingridientai:
2-3 švieži agurkai,
2-3 skiltelės česnako,
1 šaukštas acto (9%),
1/2 šaukštelio cukraus,
1 šaukštas sojos padažo,
4 šaukštai saulėgražų aliejaus,
kario prieskonių,
imbiero, druskos, pipirų.
Gaminimas
Agurką perpjauti išilgai pusiau ir kiekvieną pusę supjaustyti skersai dar į 2-3 dalis. Dedame žievele į viršų ir vertikaliomis linijomis įpjauname žievelę. Tada sudedame dubenį, pasūdome, įdedame pipirų, kario prieskonių, malto imbiero, įpilame acto, dedame pusę šaukštelio cukraus. Česnaką labai susmulkiname ir jį sudedame į agurkus, įpilame sojos padažo. Išmaišome ir paliekame pastovėti 10-20 min. Prieš patiekdami užpilame saulėgražų aliejumi.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!