Krevečių salotos

Ingridientai:
(4 porcijos)

300g šadytų krevečių
2 lapkotinio saliero stiebai
50g sukapotų graikinių riešutų
Obuolys 150g
Morka 50g
Salotų gūžė
Žiupsnelis sezamo sėklų
Druskos

Padažui:
Pusė stiklinės majonezo,
pusė stiklinės grietinės,
2 šaukštai kečupo,
keli lašai tabasco ar panašaus aštraus padažu,
druskos,
pipirų.
Gaminimas
Krevetes atšildyti, perpilti šaltu vandeniu. Salotas ir salierus supjaustyti siauromis juostelėmis, obuolius - kubeliais, morką – šiadelias. Visus produktus sudėti į dubenėlį, suberti riešutus, pasūdyti, pagardinti pipirais ir išmayti.

Padažui majonezą sumaišyti su grietine ir kečupu. Įlašintį Tabasco padažo, pasūdyti, pagardinti pipirais. Dar kartąą gerai išmayti ir palaikyti 30 min.

Padažžu užžpiltas salotas patiekti atššaldytas.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!