Kubiška troškinta antis


Sudėtingumas: 4
Ingridientai:
1 antis,
4 svogūnai,
4 šaukštai aliejaus,
200 g džiovintų slyvų,
5 bulvės,
1 šaukštas acto,
2 šaukštai degtinės,
1 stiklinė obuolių sulčių,
2 skiltelės česnako,
raudonųjų pipirų,
druskos pagal skonį.
Gaminimas:
šdarinėta antis supjaustoma gabalais, įtrinama druska su česnaku ir apkepinama aliejuje. Sudedami stambiai supjaustyti svogūnai, įpilama keli šaukštai vandens bei acto, užbarstoma raudonųjų pipirų ir uždengus patroškinama. Bulvės supjaustomos, sudedamos prie troškinamos anties ir uždengus toliau troškinama, kol jos suminkštėja. Sudedamos obuolių sultys, išmirkytos slyvos ir uždengus pakaitinama 10 min. Supilama degtinė. Ištroškinta antis su priedais sudedama į pusdubenį.
Tinka vartoti su: Valgoma su daržovių salotomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!