Kumpio, sūrio ir vaisių pyragėliai (Ramunės)

Ingridientai:
150 g džiovintų vaisių,
0,5 puodelio supjaustyto virto kumpio,
0,5 puodelio supjaustytų graikinių riešutų,
60 g tarkuoto fontina sūrio (fermentinis, kietesnis),
425 g šaldytos sluoksniuotos tešlos (2 lakštai),
pieno, 0,25 šaukštelio aguonų.
Gaminimas
Įdarui sumaišykite vaisius, kumpį, riešutus ir sūrį. Išimkite tešlos lakštus pagal nurodymus ant pakelio. Padėkite vieną lakštą į didelę kepimo skardą. Vienodu sluoksniu sudėkite įdarą, palikdami apie 2,5 cm nuo krašto. Patepkite kraštą pienu; uždenkite antruoju lakštu. Užspauskite tešlos kraštus. Tešlos paviršiuje padarykite kelias skylutes, kad garai turėtų kur išeiti. Paviršių patepkite pienu; pabarstykite aguonomis.Kepkite 220 laipsnių C orkaitėje 12-15 minučių arba iki auksinės spalvos. Padėkite truputį atvėsti ant vielinių grotelių. Supjaustykite gabaliukais ir valgykite šiltą

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!