Lazanija su lašiša

Ingridientai:
500 g lašišos filė
4 šaukštai citrinos sulčių
1 mažas garbanotas kopūstas
2 šaukštai sviesto
2 šaukštai miltų
1 stiklinė sultinio
1 stiklinė miltų
1 citrinos žievelė
1 pakelis lazanijos
250 g mocarelos sūrio
Gaminimas

Lašišos filė supjaustykite stambiais kubeliais, pašlakstykite 2 šaukštaiscitrinos sulčių ir pasūdykite. Atskirkite kopūsto lapus, įdėkire į pasūdytą verdantį ir pavirkite 2 min. Pakaitinkite puode sviestą, pabarstykite miltais ir pakepinkite. Maišydama užpilkite pieno ir sultinio, sudėkite citrinos žievelę ir pavirkite 5 min. Pašlakstykite citrinos sultimis, pagardinkite druska ir pipirais. Truputį padažo įpilkite į formą ir dėkite lazanijos lakštų suoksnį, ant jų - 1/2 kiekio kopūstų ir lašišos. Užpilkite padažą ir dėkite kitą lazanijos lakštų sluoksnį. Viską pakartokite dar sykį. Ant viršaus pilkite padažą ir dėkite mocarelos griežinėlius. Kepkite 45 min. 175 laipsnių orkaitėje. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!