Lydeka su apelsinu


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.1 lydeka,
2.1 apelsinas,
sviestas, ištirpintas,
3.1 puodelis šviežių susmulkintų prieskoninių žalumynų (petražolė, peletrūnas, mairūnas ir pan),
susmulkinto česnako
Gaminimas:
Išvalytos lydekos vidus užpildomas apelsinų ketvirtėliais, dideliu kiekiu tirpinto sviesto ir susmulkintais žalumynais.
Galima pagal skonį įdėti česnako.
Iš išorės žuvis storai aptepama sviestu ir suvyniojama į storą aliuminio foliją.
Žuvį reikia pavartyti ir kepti grilyje ant grotelių atsižvelgiant į žuvies dydį 10 - 20 minučių. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!