MALTOS MĖSOS TROŠKINYS SU PUPELĖMIS

Ingridientai:
500g veršienos-kiaulienos faršo;
1 stiklinė baltų pupelių;
2 vid. dydžio rauginti agurkai;
1 vid. dydžio saldi raudonoji paprika;
1 didelis svogūnas;
2 šaukštai kečupo;
2 šaukštai grietinės;
vegetos, chili pipirų.

Gaminimas
Pupeles išvirti. Faršą pakepti su smulkiai pjaustytu svogūnu, pagal skonį įdėjus chili pipirų ir vegetos. Kai mėsa apkeps sudėti kubeliais pjaustytą raudonąją papriką ir 5 min. kepti. Sudėti kubeliais pjaustytus agurkus ir 3 min. kepti. Paruoštą produktą dėti į troškinimui skirtą puodą, supilti virtas pupeles, grietinę, kečupą, truputėlį vandens ir troškinti ant lėtos ugnies 10 min.
(Lina Krivickiene)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!