Maltos vištienos kepsnys su virtu liežuviu

Ingridientai:
1,2 kg maltos vištienos,
0,5 batono,
2 kiaušiniai,
1 stiklinė pieno,
400 g virto liežuvio,
2 svogūnai,
3 skiltelės česnako ar 1 arbatinis
šaukštelis česnakų miltelių, vištienos prieskonių, druskos, aliejaus apkepimui.

Gaminimas
Svogūnus susmulkiname ir apkepame keptuvėje su aliejumi. Batoną pamirkome piene ir kartu su svogūnais sumalame.
•į mėsą dedame sumaltus svogūnus, batoną, mažais kubeliais supjaustytą virtą liežuvį, įmušame kiaušinius, dedame išspaustą česnaką ar česnakų miltelių, druskos, vištienos prieskonių. Viską labai gerai išminkome, sudedame į aliejumi pateptą kepimo formą ir iškepame orkaitėje. Patiekiame šaltą, supjaustytą su įvairiomis daržovėmis, grybais, majonezo padažais.
(.)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!