Margos salotos su garstyčių padažu

Ingridientai:
3-4 marinuoti agurkėliai,
1 stiklinė konservuotų kukurūzų,
1/2 žalios paprikos,
1/2 raudonos paprikos,
6-7 švieži pievagrybiai,
200 g virtos veršienos.

Padažui:
5-6 šaukštai aliejaus,
2 šaukštai obuolių acto,
1 arbatinis šaukštelis garstyčių,
0,5 arbatinio šaukštelio druskos,
0,5 arbatinio šaukštelio cukraus.
Gaminimas
Agurkėlius supjaustome griežinėliais, paprikas ir veršieną kubeliais, pievagrybius ketvirčiais. Daržoves sumaišome ir sudedame į lėkštę, veršieną sumaišome su padažu ir sudedame lėkštės viduryje. Padažui garstyčias sumaišome su druska, cukrumi ir actu, po truputį pilame aliejų ir maišome.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!