Marinuota jautiena


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1 kg jautienos,
aliejaus,
1 šaukštas miltų.
Marinatui:
5 sugrūstos kadagio uogos,
1 lauro lapas,
2 sugrūsti gvazdikėliai,
2 šaukštai supjaustytų salierų,
petražolių lapelių,
4 pipirai,
0,5 šaukto druskos,
1 l vandens,
1 šaukštas acto,
0,5 stiklinės sauso vyno.
Gaminimas:
Vandenyje pavirinti prieskonius, įdėti acto, vyno ir ataušinti. Mėsą sudėti į marinatą ir palaikyti šaltai 4 dienas. Tada išimti iš marinato ir kepti aliejuje. Pasūdyti, įpilti marinato ir patroškinti. Į padažą, kuriame troškinosi mėsa įpilti vandenyje išplaktus miltus, pavirinti 5 minutes ir perkošti. Mėsą patiekti su padažu ir bulvėmis. Skanaus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!