Marinuoti agurkai ''Bulgariški''

Ingridientai:
Agurkai,
krapai,
3 skiltelės česnako,
juodųjų serbentų lapelių,
lauro lapelių,
juodųjų ir kvapniųjų pipirų.

Marinatas:
1,5 l. vandens,
220 ml. acto,
6 valg. šaukštai cukraus,
6 arb. šaukšteliai druskos.
Gaminimas
Į stiklainį sudėti agurkus, krapus, 3 skilteles česnako, juodųjų serbentų lapelių. Užpilti karštu vandeniu ir palikti 5 minutėms. Po to vandenį išpilti. Į stiklainį įdedame lauro lapelių, juodųjų ir kvapniųjų pipirų ir užpilame karštu marinatu. Sandariai uždarome stiklainį ir paliekam šiltai, kol atvės. (Gražina)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!