MARINUOTI KOPŪSTAI

Ingridientai:
Kopūstų,
2-3 gvazdikėliai,
2-3 kvapniųjų pipirų grūdeliai,
1-2 laurų lapai.
Mari natų i:
11 vandens,
60 g cukraus,
30 g druskos,
25 ml acto esencijos.

Gaminimas
Kopūstus susmulkiname, sudedame į emaliuotą indą, įberiame druskos (20 g druskos 1 kg kopūstų), gerai išmaišome ir palaikome 2 valandas. Į stiklainio dugną įdedame pipirą, gvazdikėlį, įdedame laurų lapą, sudedame kopūstus ir užpilame karštu marinatu. Stiklainius pasterizuojame: pusės litro -20 min., 1 litro stiklainį - 30 min., 3 litrų stiklainį-40 minučių, sandariai uždarome.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!