Marinuoti saldžiarūgščiai grybai


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

 2.5kg grybų, 50g druskos, 100g acto, 50g cukraus, 10vnt juodųjų pipirų, 5vnt  lauro lapelių, viena morka, truputis krapų

 

Gaminimas:
Nuvalytus grybus pavirkite 15 min., iškoškite ir sudėkite į stiklainius. Morkas supjaustykite. Užvirkite 0,5 litro vandens, sudėkite i jį morkas, druską, cukrų, pipirus, lauro lapus ir virkite 5 min., tada į verdantį vandenį sudėkite krapus, supilkite actą, palaukite, kol užvirs ir šiuo marinatu užpilkite grybus. Pasterizuokite 30-40 minučių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!