Medaus pyragaičiai

Ingridientai:
3 kiaušiniai,
0,5 stiklinės cukraus,
2 šaukštai medaus,
1 šauktelis gesintos sodos,
2 stiklinės miltų,
50 g sviesto.

Kremui:
1 stiklinė cukraus,
500 g grietinės,
citrinų rūgšties,
2 pakeliai grietinės standiklio.

Gaminimas
Kiaušinius plakame su cukrumi, indą įdedame į karšto vandens vonelę ir plakame, kol ištirpsta cukrus. Tada sudedame medų, plakame, po to sudedame sviestą ir maišome, kol jis ištirpsta. Sudedame gesintą sodą ir maišome dar 1 minutę. Tada po truputį beriame miltus, maišome, išimame iš indo ir užminkome tešlą. Tešlą iškociojame, formuojame pyragaičius ir kepame 200 °C temperatūroje. Iškeptus pyragaičius pertepame kremu ir pastatome 1 valandai į šaldytuvą. Ruošiame kremą: grietinę sumaišome su cukrumi, sudedame grietinės standiklį, įberiame citrinų rūgšties ir viską gerai išmaišome.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!