Menkė troškinta su vynuogėmis

Ingridientai:

500g menkės
300g grietinėlės
svogūno
200g vynuogių
aliejaus kepimui
Vegetos
kario
juodųjų pipirų

Gaminimas:

Svogūną supjaustykite kubeliais . Žuvis pjaustykite šiaudeliais ir kartu su svogūnais apkepkite aliejuje . Pilkite grietinę , berkite vegetą , pipirus ,karį .Vėliau sudėkite pusiau perpjautas vynuoges be kauliukų . Tiekite su virtais ryžiais . Žuvis galima apibarstyti keptomis saulėgrąžomis

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!