Mėsos vyniotinis su sojų faršu

Ingridientai:
300 g mėsos faršo,
80-100 g sojų faršo,
1 svogūno galvutė,
20 g sviesto,
1 piene išmirkyta batono riekelė,
1 kiaušinis,
2-3 šaukštai krakmolo,
kiaulienos prieskonių,
aliejaus
2 skiltelės česnako

Įdarui:
3 kiaušiniai,
3 marinuoti agurkai,
1 baltymas.
Gaminimas
Sojų faršą išbrinkiname verdančiame kiaulienos prieskoniais paskanintame vandenyje. Tuomet faršą nuspaudžiame ir įmaišome į mėsos faršą. Į šią masę įmaišome svieste pakepintą svogūną, susmulkintą česnaką, batono riekelę, suplaktą kiaušinį, krakmolą ir prieskonius. Įdarui sukapojame išvirtus kiaušinius, kubeliais supjaustome agurkus ir viską sumaišome su plaktu baltymu. Iš faršo ant maistinės plėvelės formuojame staččiakampįį lakštąą. Ant jo sudedaįįįįme įdarąą ir suvyniojame į ritinėlį. Vyniotinį kepame aliejumi pateptoje skardoje 220°C temperatūūros orkaitėjže apie 1 vai. Patiekiame su krienųų ir majonezo padažu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!