MIELINĖS SPURGOS

Ingridientai:
400 gr miltų
2 st. pieno
200 gr varškės
4 šaukštai sviesto
2 kiaušiniai
30 gr mielių
6 šaukštai cukraus pudros
druskos
kvapų ir riebalų virimui
Gaminimas
Į pusę stiklinės pieno įberti truputį cukraus, sudėti mieles, viską sumaišyti ir palikti, kad pakiltų. Po to supilti likusį pieną, miltus, su cukrumi ištrintą kiaušinį ir išminkyti tešlą. Baigiant minkyti supilti išlydytą sviestą, sumaltą varškę, kvapus. Tešlą pridengti ir palikti pakilti. Kepti riebaluose. (IRENA)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!