Minkšta biskvitinė tešla (Klasikinis pyragas)

Ingridientai:
200 g sviesto;
250 g cukraus;
4-5 kiaušiniai;
Žiupsnelis druskos;
1 pak. vanilinio cukraus;
½ citrinos tarkuota žievelė;
2 valg. š. romo arba ryžių degtinės;
1 pak. kepimo miltelių;
500 g miltų;
125 ml pieno.
Gaminimas
Sviestą išsukti iki purios masės, pakaitomis po truputį suberti cukrų ir įmušti kiaušinius. Suberti druską, vanilinį cukrų ir tarkuotą citrinos žievelę. Supilti romą arba ryžių degtinę. Į šią masę įmaišyti su kepimo milteliais sumaišytus ir išsijotus miltus. Pieną supilti, kai miltai bus gerai išmaišyti su kitais produktais. Tešlą pilti į riebalais išteptą bei miltais pabarstytą aukštą bei pailgą kepimo formą. Kepti iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 1 val.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!