Mišrainė "Auksinė žuvelė"

Ingridientai:
1 karštai rūkyta menkė,
8 kietai virti kiaušiniai,
1 svogūno galvutė,
2 stiklinės konservuotų žirnelių,
200 g fermentinio sūrio,
1 citrinos nutarkuotą žievelė,
1 citrinos sultys,
5-4 šaukštai majonezo.

Gaminimas
Nulupame menkės odą, išimame kaulus ir
susmulkiname žuvį. Kiaušinius, svogūną ir fermentinį sūrį supjaustome kubeliais. Į dubenį suberiame žuvį, kiaušinius, svogūno gabalėlius, sūrį, žirnelius, nutarkuotą citrinos žievelę ir sumaišome su majonezu bei citrinos sultimis. Patiekdami galime papuošti citrinos skiltelėmis ir agurko griežinėliais. (Kviečiu prie st)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!