Moliūgų apkepas su grybais


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
500 g moliūgų,
500 g šviežių grybų,
3 šaukštai sviesto,
2 šaukštai džiūvėsėlių,
2 kiaušiniai,
2 – 3 šaukštai grietinės,
1 šaukštas kmynų,
pipirų ir druskos.
Gaminimas:
Moliūgą supjaustyti, išvirti, pertrinti per sietelį. Grybus pakepti svieste, įberti kmynų, pipirų ir druskos. Tada grybus, moliūgo masę ir kiaušinius gerai sumaišyti, dėti į riebalais ir džiūvėsėliais išteptą keptuvę, apšlakstyti riebalais ir kepti 15 – 20 minučių. Patiekti su grietine. Skanaus! 

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!