NEKEPTI ŠOKOLADINIAI PYRAGAIČIAI

Ingridientai:
250 g šokolado,
250 g sviesto,
250 g miltinio cukraus.

Riešutų masei:
250 g graikinių riešutų (išlukštentų),
250 g miltinio cukraus,
2 šaukštai grietinėlės.

Glajui:
250 g šokolado,
1/2 šaukšto sviesto,
1 stiklinė vandens.
Gaminimas
Gerai išsukame sviestą su miltiniu cukrumi, sudedame tarkuotą, kiek pašildytą šokoladą. Viską gerai išmaišome, supilame į formą ir pastatome šaltai. Riešutus sumalame ir sumaišome su miltiniu cukrumi, supilame grietinėlę ir išmaišome iki tirštos masės. Ją tepame ant formoje sustingusio šokolado, ant viršaus užpilame iš nurodytų produktų išvirtą glajų. Papuošiame smulkintais riešutais ir atšaldome.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!