Obuolių sultyse troškinta višta

Ingridientai:
Višta (maždaug 1 kg.),
šaukštas sviesto,
pusė šaukšto miltų,
3 skiltelės česnako,
10 alyvuogių,
250 ml. obuolių sulčių,
200 ml. sultinio,
lauro lapelis,
2 šaukštai smulkiai pjaustytų petražolių,
maltų pipirų, druskos.
Gaminimas
Vištieną nuplauname, nusausiname ir supjaustome porcijomis. Įtriname druska ir pipirais. Paruoštą vištieną apkepiname svieste, apibarstome miltais. Įdedame grūstą česnaką, lauro lapelį, suberiame susmulkintas petražoles, alyvuoges, supilame obuolių sultis ir sultinį. Troškiname 200 laipsnių karštumo orkaitėje 45 minutes.

Pastabos:
Tinka tiekti su bulvėmis, šviežiomis daržovėmis. Mėgstantieji aštresnio skonio maistą šį patiekalą gali pagardinti kariu, kapariais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!