Pagrindinis rudasis padažas


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
2 šaukštai riebalų,
2 šaukštai miltų,
0,5 litro sultinio ar sulčių atsiradusių kepant mėsą,
druskos,
pipirų,
1 - 2 šaukšteliai sviesto,
(1 - 2 šaukštai grietinės ar grietinėlės). 
Gaminimas:
Įkaitintuose riebaluose apkepinti miltus, įpilti sulčių ar rudos spalvos sultinio (sultinys paruduoja nuo smulkių prieskoninių daržovių). Virti 6 - 8 minutes, paskui įdėti prieskonių, sviesto, galima įpilti grietinės arba grietinėlės.
Tinka vartoti su:  Padažas tinka prie troškintos ar keptos mėsos.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!