Paprasti žagarėliai

Ingridientai:
Stiklinė miltų,
šaukštas sviesto,
šaukštas acto arba spirito,
grietinės. riebalų kepimui,
cukraus pudros.
Gaminimas
Sviestą kapoti su miltais, įpilti acto arba spirito ir tiek grietinės, kad tešla būtų kieta (kaip makaronams). Tešlą įdėti į puodą ir mediniu grūstuvu gerai išmušti. 2 val. palaikyti šaldymo kameroje arba 12 val. - šaldytuve.

Tešlą iškočioti plonu sluoksniu ir išpjaustyti žagarėlius. Kepti riebaluose (skaniau, kai kepama aliejuje). Iškepusius - pabarstyti cukraus pudra.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!