Paukštienos salotos

Ingridientai:
250 g keptos grilyje vištienos mėsos,
0,5 virto saliero šakniavaisio,
1 svogūnas, 1 citrina,
75 g nuluptų migdolų,
15 vnt. įdarytų alyvuogių,
100 g pjaustytų vynuogių be sėklų,
3 mandarinai,
10g raudonųjų aitriųjų paprikų,
0,5 stiklinės koriandro žalumos,
250g alyvuogių aliejaus,
raudonėlio, mairūno, druskos.
Gaminimas
Vištieną ir paprikas supjaustyti kubeliais, salierą - siauromis juostelėmis, įdėti prieskonių, sumaišyti su pjaustytu svogūnu, užlašinti citrinų sulčių ir palikti šaltai 1 valandą. Migdolus, alyvuoges, vynuoges supjaustyti, mandarinus nulupti, išimti sėklas, sumaišyti su pagaminta mėsos ir daržovių mase. Į puodelius sudėti žaliųjų salotų lapus, ant jų - pagamintas salotas ir tolygiai apipilti alyvuogių aliejumi. Prie salotų patiekiamos tortiljos.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!