Pertrinta paprikų sriuba

Ingridientai:
3 – 4 paprikos
1 l mėsos sultinio
4 svogūnai
200 g raugintų kopūstų
50 g aliejaus
100 g balto vyno
125 g grietinėlės
druskos
pipirų
Gaminimas

Paprikas perpjaukite per pusę, pašalinkite kotelius bei sėklas ir smulkiai supjaustykite. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus. Raugintus kopūstus išskirstykite, naudodamiesi dviem šakutėmis. Prikaistuvyje pakaitinkite aliejų, ant mažos ugnies pakepinkite svogūnus. Sudėkite pjaustytas paprikas, raugintus kopūstus ir gerai pakaitinkite. Supilkite sultinį, užvirinkite ir virkite 20 minučių. Įdėkite druskos ir pipirų. Rankiniu arba elektriniu maišikliu paruoškite tyrę, į ją supilkite vyną ir grietinėlę. Sriubą vėl supilkite į prikaistuvį ir pakaitinkite, neleisdami jai užvirti. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!