Pica su dešra ir grybais

Ingridientai:
100g. "Panerio" dešros,
100 g. pievagrybių,
1-2 galvutės svogūno,
2 nedideli rauginti arba marinuoti agurkėliai,
200 g. fermentinio sūrio,
2 kietai virti kiaušiniai,
3-4 šaukštai majonezo,
kečupo, prieskonių.

Pagrindui:
1 pakelis varškės, šaukštas aliejaus,
truputis druskos, 1 kiaušinis,
100 g. grietinės, 1 šaukštelis sodos,
miltų (tiek, kad būtų galima iškočioti picos pagrindą).
Gaminimas
Varškę išmaišome su visais nurodytais priedais. Išminkytą paplotėlį dedame į skardą ir kepame kol pakils ir truputį apkeps. Tuo tarpu su trupučiu aliejaus pakepiname supjaustytus svogūnus, įdedame dešrą supjaustytą kubeliais,dedame jau pavirtus (5-10 min) šampinjonus, visa tai kepinant pridedame prieskonių. Virtus kiaušinius ir sūrį sutarkuojame burokine tarka, pridedame majonezo ir išmaišome.

Išimame iš orkaitės iškepusį picos pagrindą, ant jo dedame: pakepintą dešrą, šampinjonus ir svogūnus, ant viršaus griežinėliais supjaustytus agurkėlius, o ant jų kiaušinio-sūrio masę (tai dėti patogiausia rankomis), viršų puošiame kečiupu (pagal skonį). Visa tai kepame orkaitėje kol išsileis sūris.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!