PIEVAGRYBIŲ MIŠRAINĖ

Ingridientai:
250 - 300 g pievagrybių,
3 - 4 pomidorai,
1 obuolys,
1 morka,
3 šaukštai alyvų aliejaus,
1 šaukštas grybų nuoviro,
0,5 citrinos sultys arba 1 šaukštas obuolių sulčių,
druskos,
cukraus,
garstyčių,
1 poras arba 1 mažas svogūnas,
krapų,
laiškinio česnako arba svogūno laiškų.
Gaminimas
Pievagrybius perrinkti, didesnius supjaustyti gabalėliais, mažesnius perpjauti pusiau arba visai nepjaustyti. Grybus ištroškinti, įdėjus 1 šaukštą alyvų aliejaus, ir ataušinti. Pomodorus ir obuolį supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su grybais. Iš likusio alyvu aliejaus, sulčių, išskyrusių troškinant grybus, ir prieskonių pagaminti padažą. Į jį įmaišyti tarkuotą morkąą, svogūnąą arba poąrą.
Papuošti žalumynais.
Vietoj alyvų aliejaus padažžui galima naudoąti majonezą.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!