Pikantiški piršteliai

Ingridientai:
150g. miltų
150g. margarino arba sviesto,
150g. aštraus fermentinio sūrio,
kmynų,
maltos paprikos,
pipirų,
druskos.
Gaminimas
Margariną arba sviestą kapoti su persijotais miltais, suberti smulkiai sutarkuotą sūrį, prieskonius ir užminkyti tešlą. Iškočioti 5-10 mm storio tešlos lakštą ir supjaustyti 4-5 mm pločio juostelėmis. Sudėti į riebalais pateptą skardą, kepti orkaitėje (180-200 laipsnių temperatūroje) 15-20 min. Patiekti su sultiniu, barščiais, alumi.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!