Pomidorai, įdaryti grybais


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
10 vidutinio didumo pomidorų,
druskos, pipirų.
Įdarui:
Grybų,
kumpio,
2 šaukštai pomidorų tyrės,
2 šaukštai maltų džiūvėsių,
2 šaukštai tarkuoto sūrio.
Gaminimas:
Įdarui grybus troškinti su riebiu kumpiu, į troškinį pridėti pomidorų minkštimo, 2—3 šaukštus maltų džiūvėsėlių ir tiek pat tarkuoto sūrio. Pomidorų viršūnes nupjauti, išimti minkštimą, sėklas, pasūdyti, pabarstyti pipirais, prikimšti grybų įdaro ir uždengti nupjautąja viršūne. Įdarytus pomidorus sudėti į riebalais pateptą skardą, apibarstyti tarkuotu sūriu ir iškepti. Pomidorai ir įdaras iškepa per 15—20 minučių. Patiekti su grietinės padažu, virtomis bulvėmis arba ryžiais ir salotų lapelių arba agurkų salotomis. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!