Pomidorų, raudonųjų svogūnų ir bazilikų salotos su aliejiniu aviečių užpilu


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
150g pomidorų, 1,5g druskos, 0,01g maltų juodųjų pipirų. 40g raudonojo svogūno, 50g aliejinio aviečių užpilo, 5g bazilikų lapelių
Gaminimas:
150g pomidorų supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į užkandinę lėkštę, pagardinkite 1,5g druskos, 0,01g maltų juodųjų pipirų. 40g raudonojo svogūno supjaustykite plonais griežinėliais, išskaidykite žiedeliais ir užbarstykite ant pomidorų, salotas apšlakstykite 50g aliejinio aviečių užpilo ir užbarstykite 5g bazilikų lapelių, žiupsnelį grūstų pipirų. Išeiga – 195/50g
Tinka vartoti su:

 

 

Šaltinis: Vincento Sako receptai namų virtuvei 

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!