Pupelės, grybų ir rūkytos nugarinės padaže


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:

350 g džiovintų pupelių,
300 g grybų,
150 g rūkytos nugarinės,
1 šaukštas sviesto,
1 didelis svogūnas,
vandens arba sultinio,
druskos, pipirų,
laiškinio česnako arba svogūnų laiškų,
3 šaukštai pomidorų arba obuolių tyrės.

Gaminimas:

Išmirkytas pupeles išvirti, kad neliktų nuoviro. Grybus supjaustyti gabalėliais, nugarinę — kubeliais ir troškinti su sviestu ir kapotu svogūnu. Baigiant troškinti, į troškinį sudėti kitus produktus ir prieskonius. Grybus sumaišyti su pupelėmis ir apibarstyti žalumynais. Patiekti su pomidorų padažu, virtomis bulvėmis arba bulvių koše. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!