Pyragaitis " Persikas"

Ingridientai:
300 g šviežių ar konservuotų persikų.
Biskvitui:
5 kiaušiniai,
5 šaukštai cukraus,
5-miltų.
Sviestiniam kremui:
100 g sviesto,
2,5 šaukšto cukraus pudros,
2 šaukštai kondensuoto pieno,
0,5 šaukštelio konjako.

Gaminimas
Kiaušiniai ištrinami su cukrumi, maišant šildomi iki 45-50 laipsnių kaitroje. Plakama, kol atvės. Suberiami miltai, atsargiai išmaišoma. Tešla pilama plonu sluoksniu ant sviestu ištepto pergamento ir kepama 180 laipsnių orkaitėje 30-40 minučių.Atvėsinama. Apskrita formele išpjaustomi 5 cm skersmens pyragaičiai.

Suminkštintas sviestas išplakamas su miltiniu cukrumi ir kondensuotu pienu, po to supilamas konjakas. Galima kremą padažyti maistiniais dažais.

Ant kiekvieno biskvitinio pyragaičio dedama nulupta persiko puselė be kauliuko (šviežius būtina apvirti sirupe). Puošiama sviestiniu kremu ir uogomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!