Raudonojo vyno sriuba

Ingridientai:
1 cinamono lazdelė
2 gvazdikėliai
1 obuolys
40 g virtų ryžių
750 ml raudono vyno
40 ml citrinų sulčių
100 g cukraus
Gaminimas

Obuolį nulupkite ir išpjaukite viduriuką, perpjovę į keturias dalis supjaustykite griežinėliais. Į puodą įpilkite apie 350 ml vandens, sudėkite cinamoną ir gvazdikėlius, užvirinkite. Sudėkite supjaustytą obuolį ir tapijoką, gerai išmaišykite, vėl užvirinkite ir virkite 10—15 minučių. Išimkite cinamoną ir gvazdikėlius. Į puodą supilkite raudonąjį vyną ir gerai pakaitinkite, bet neužvirinkite. Atsargiai maišydami, supilkite cukrų ir citrinų sultis. Raudonojo vyno sriuba gali būti tiekiama karšta arba šalta. Vietoje tapijokos galite naudoti ryžius (virti 20 — 30 minučių). Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!