Raudonųjų kopūstų balandėliai su varške

Ingridientai:
Raudonasis kopūstas,
2 šaukštai pomidorų padažo,
po pusę stiklinės miltų ir grietinės,
500 g varškės,
pusė stiklinės virtų ryžių,
stiklinė daržovių sultinio,
2 šaukštai grietinės,
kiaušinis,
druskos,
šviežių bazilikų lapelių,
žiupsnelis cukraus.
Gaminimas
Varškę, ryžius ir grietinę gerai išsukite su kiaušiniu, pagardinkite šviežiais bazilikais, cukrumi, pasūdykite. Ant paruoštų kopūsto lapų krėskite įdaro ir susukite.

Balandėlius pavoliokite miltuose ir apkepinkite svieste. Sudėkite į puodą, užpilkite daržovių sultiniu, įkrėskite 2 šaukštus pomidorų padažo ir troškinkite apie 40 min.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!