Raudonųjų serbentų uogienė


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1kg raudonųjų serbentų, 1.2kg cukraus.
Gaminimas:
Nuraškytos uogos supilamos į emaliuotą arba glazūruotą molinį indą sluoksniais su cukrumi ir pastatomos parai vėsioje vietoje. Po to viskas supilama į puodą ir verdama, kol uogos pasidaro permatomos ir sirupas sutirštėja. Verdant uogienė dažnai sukratoma ir nugraibomos putos. Uogienė į sterilius stiklainius supilstoma po to, kai atšąla, užsukama su kaitintais dangteliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!