RAUGINTI KOPŪSTAI SU GRYBAIS

Ingridientai:
6 porcijoms

50 g džiovintų baravykų
250 ml vandens
500 g raugintų kopūstų
1 lauro lapas
žiupsnelis druskos
ką tik sumaltų baltųjų pipirų
2 maži svogūnai
30 g lydyto sviesto
20 g miltų

Gaminimas
Iš vakaro grybus sudėti į maždaug 250 ml vandens, kad išmirktų. Kitą dieną juos išimti iš vandens ir supjaustyti mažais gabalėliais. Raugintus kopūstus susmulkinti, kartu su lauro lapu, druska ir pipirais sudėti į grybų vandenį ir uždengus virti apie 30 min. Po 10 min. virimo sudėti grybus. Svogūnus supjaustyti kubeliais, lydytą sviestą pakaitinti keptuvėje, į ją sudėti svogūnus ir pakepinti, kad pasidarytų permatomi. Įmaišyti miltus, tuomet iš pradžių įį keptuvęę sudėti dalįį raugintų kopūūstų, pamaišyti, galiausiai sudėti likusisus raugintus kopūūstus. Ant mažžos ugnies maiššant keptiū dar 5 min. Prie kopūstųų patiekti virtųų bulvųių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!