Rudens gėrybių krepšeliai

Ingridientai:
600 g kiaulienos nugarinės,
2 citrinos,
kiaulienos prieskonių.

Įdarui:
1 stiklinė virtų grybų,
1 svogūno galvutė,
1 morka,
1 paprika,
1/2 kopūsto,
druskos,
aliejaus.

Papuošimui:
citrinos,
mažų pomidorų,
agurko.
Gaminimas
Nugarinę supjaustome 1,5 cm storio griežinėliais, kuriuos pamušame mėsos plaktuku, įtriname kiaulienos prieskoniais, užpilame išspaustomis citrinų sultimis ir paliekame 2 vai. stovėti. Įdarui aliejuje pakepiname kubeliais supjaustytas daržoves ir grybus. Paskaniname druska. Įdarą sudedame į tinklelį ir leidžiame nuvarvėti aliejui. Ant nugarinės dedame po 2 šaukštus įdaro ir užlenkę kraštus pasmeigiame ant medinio iešmo. Kepame aliejumi pateptoje skardoje 220° C temperatūroje apie 1 vai. Kepant palaistome pasūūdytu vandeniu arba mėsos sultiniu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!