RŪKYTA KARKA SU PUPELIŲ PADAŽU

Ingridientai:
1 karštai rūkyta karka,
200 g virtų raudonųjų pupelių,
1 svogūnas, rozmarinų,
1/2 galvutės česnako,
1 šaukštas pomidorų padažo,
aitriosios paprikos, Vegetos,
100 g raudonojo vyno,
20 g aliejaus kepimui.
Gaminimas
Rūkytą karką išverdame pasūdytame vandenyje, išimame kaulą. Svogūną supjaustome kubeliais, česnaką susmulkiname, pakepiname, sudedame stambiais gabalais pjaustytą virtą morką, apkepame, supilame pomidorų padažą, pakepiname, sudedame pupeles ir supilame vyną. Įberiame prieskonių ir troškiname 7 minutes.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!