Rytietiška svogūnų sriuba

Ingridientai:
0,5 kg. jaučio krūtinėlės,
0,5 kg. svogūnų,
2 šaukštai pomidorų pastos,
šaukštas sviesto,
sriubos prieskonių,
druskos, maltų pipirų,
2 šaukštai smulkintų petražolių.
Gaminimas
Jautieną supjaustome nedideliais 50-60 g. svorio gabalėliais, užpilame vandens ir verdame, retkarčiais nugriebdami putas. Svogūnus nuplauname, kiekvieną galvutę supjaustome į 6-8 dalis ir pakepiname svieste kartu su pomidorų pasta. Svogūnus sudedame į sultinį, įberiame sriubos prieskonių, pipirų, druskos ir verdame 10 minučių. Prieš tiekdami į sultinį, įberiame sriubos prieskonių, pipirų, druskos ir verdame 10 minučių. Prieš tiekdami apibarstome smulkiai supjaustytomis petražolėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!